» KOOLHYDRAATARME RECEPTEN AFVALLEN AFSLANKEN GEZOND GEWICHT EIWITTEN

Wat is dit?

Minder koolhydraten eten? het is niet eenvoudig om precies te weten wat je wel en liever niet of beter minder kan eten. Welk gerecht is †het beste als je zo koolhydraatarm mogelijk wil eten? Om je op weg te helpen hebben we ze voor jou op een rijtje gezet.


Allerhande Koolhydraatarme ReceptenMEER INFORMATIE


Allerhande Box 728x90


DieetboekOnline.nl is een initiatief van het team dat onder andere het Dr. Frank en EenKiloPerWeek dieet in de markt hebben gezet. Met ons nieuwe website focussen wij specifiek op dieetprogramma met dieetrecepten die je ideaal kan gebruiken bij de strijd tegen de kiloís.†Haar naam is Lucinda van der Wardt en is in 1997 afgestudeerd als diŽtist aan de Hogeschool van Amsterdam.


Zij heeft na haar studie 11 jaar als diŽtist in een academisch ziekenhuis gewerkt waar zij heel veel ervaring heeft opgedaan.


†Zij heeft sinds 2005 een eigen praktijk in een multidisciplinair team op 2 locaties waar zij volwassen en kinderen begeleid bij overgewicht, diabetes, maag-darmklachten, voeding en sport, hart- en vaatziekten etc. Tevens is zij al 20 jaar gediplomeerd sportinstructeur en geeft diverse groepslessen en individuele trainingen op een sportschool. Zij heeft zich †gespecialiseerd in †o.a :
voeding en lifestyle, obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en sportdiŽtist.


Veel van haar cliŽnten die zij ziet begeleidt zij met een dieet- en sportprogramma. Bewegen hoort bij afvallen en het behouden van een gezond gewicht. Zoals je natuurlijk al weet, bestaan er honderden verschillende diŽten. De laatste jaren staan de eiwitrijke, koolhydraatbeperkte diŽten, zoals het Dr. Frank en EenKiloPerWeek dieet, erg in de belangstelling. Het door haar ontwikkelde dieet is volledig in lijn met het eiwit-dieet.


Haar visie over diŽten is als volgt:


Afvallen, Stabiel blijven en eventueel weer afvallen
Gevarieerde voeding en geen hongergevoel
Beweging mag niet ontbreken
Aanleren van een nieuwe levensstijl
Door samen en onder begeleiding af te vallen behaal je meer resultaatWaaruit bestaat het gezonde programma van DieetboekOnline eigenlijk?


Nadat je bent afvallen wil jij natuurlijk niet terug vallen in je oude gewoontes, althans daar gaan wij van uit.


In de gezonde receptenboeken staan†420 gezonde recepten en tussendoortjes†om je succesvol en gemakkelijk te helpen gezond te eten.


Lucinda leert je om deze gezonde recepten in je dagelijkse leven toe te passen.


MEER INFORMATIE13boeken
[wysija_form id="3"]
[ terug... ]Omhoog


BIOLOGISCHE VOEDING VERS

VOOR ALTIJD JONG - TIPS

VITADIS AFSLANKPROGRAMMA

  • slankerlevenplan MEER INFORMATIE

FITNESS GEHEIMEN WORKOUT

  • fitness geheimen compleetMEER INFORMATIE

ZONNATURA NATUURLIJK !

  • ZONNATURA ONLINE BESTELLEN 2014

BONUSAN ORTHOMOLECULAIR

  • BONUSAN ONLINE BESTELLEN 2014

BUIKSPIEREN TRAINEN

  • de buikspier succes formule met pijl

ECZEEM STOP ECZEEM PLAN

  • eczeem-behandelingen

Copyright 2002-2018