» VSM NATUURLIJKE GENEESMIDDELEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN INFORMATIE BESTELLEN KOPEN

Wat is dit?

VSM Natuurlijke Gezondheidsproducten - Homeopathie


VSM- Geeft Je Kracht uit de Natuur

 

De geschiedenis van VSM gaat terug naar 1866. In dat jaar begint de Duitse apotheker dr. Willmar Schwabe met de bereiding en verkoop van homeopathische geneesmiddelen in het Duitse Leipzig. In 1910 begint Schwabe een eigen filiaal in Nederland en produceert apotheek Voorhoeve het eerste Nederlandse merk homeopathie. Voorhoeve en Schwabe gaan in 1965 samen in VSM, gevestigd in Zaandam.


De letters VSM staan voor ‘Voorhoeve Schwabe Merkgeneesmiddelen’.


Het VSM assortiment weerspiegelt de passie die hen drijft.
Al meer dan 100 jaar brengen zij vanuit deze passie een grote diversiteit aan middelen op de markt. Deze middelen vinden allen hun oorsprong in de natuur. VSM biedt je een natuurlijke manier aan om beter in je vel te zitten. Zij willen bijdragen aan een goed leven in evenwicht met alles wat ons omringt.


De producten van VSM voldoen aan de eisen die vanuit de wet- en regelgeving worden gesteld. De werkzaamheid van de geneesmiddelen is, waar mogelijk met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Verantwoord, betrouwbaar en milieuvriendelijk ondernemen is voor hen vanzelfsprekend.


VSM is de grootste aanbieder van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland, met ook een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Bekende merknamen zijn Spiroflor, Calendulan en Nisyleen. Specifiek bekend en populair bij jonge ouders is onze kinderserie met bijvoorbeeld. Chamodent en Arnikind. Ook heel bekend is Kaloba. De categorie middelen waar Kaloba bij hoort hebben een gestandaardiseerd plantaardig extract als werkzame stof.


Bron : vsm.nl[wysija_form id="2"]
[ terug... ]Omhoog


BIOLOGISCHE VOEDING VERS

VOOR ALTIJD JONG - TIPS

VITADIS AFSLANKPROGRAMMA

  • slankerlevenplan MEER INFORMATIE

FITNESS GEHEIMEN WORKOUT

  • fitness geheimen compleetMEER INFORMATIE

ZONNATURA NATUURLIJK !

  • ZONNATURA ONLINE BESTELLEN 2014

BONUSAN ORTHOMOLECULAIR

  • BONUSAN ONLINE BESTELLEN 2014

BUIKSPIEREN TRAINEN

  • de buikspier succes formule met pijl

ECZEEM STOP ECZEEM PLAN

  • eczeem-behandelingen

Copyright 2002-2018